Umanit verzorgt seminars, lezingen, cursussen en workshops op het gebied van e-HRM. Altijd met vernieuwende inzichten, persoonlijke verhalen, praktische voorbeelden, oefeningen en enthousiasme. Op open inschrijving of in-company bij studiedagen, kick-off sessies, congressen, ontwikkelingsprogramma’s en andere bijeenkomsten.

Interactief
Een cursus, lezing of workshop van Umanit is altijd interactief.  Inspirerende video’s en praktijkvoorbeelden van andere organisaties ondersteunen het verhaal.

Extra’s om mee aan de slag te gaan
Aan het einde van een masterclass of lezing ontvang je een inlogcode voor gratis modellen, templates en verdere informatie voor een succesvol e-HRM project. Deelnemers hebben bijvoorbeeld exclusief toegang tot de volgende documenten:

  • een format om een plan van aanpak e-HRM op te stellen
  • een voorbeeld van een een offerteaanvraag voor de selectie van HR-software
  • een voorbeeld van een Programma van Eisen in excelformaat (met meer dan 500 eisen en wensen op het gebied van e-HRM systemen)
  • een format om HRM-werkprocessen te beschrijven
  • een powerpointpresentatie om gebruikers in uw organisatie te informeren over e-HRM: wat is het en wat kun je ermee?
  • en meer…

Masterclass e-HRM

Klik hier om naar de website (www.smarthrm.nl) van de Masterclass ‘SmartHRM – de kansen én de kunst van HRM-technologie’ te gaan. Deze masterclass is gegeven op donderdag 11 mei 2017.

 

Vragen?
Heb je nog vragen over de inhoud of opzet van ons opleidingsaanbod? Bel dan naar ons kantoor (087 78 49 26 6) of email naar: info@umanit.nl

Geïnteresseerd in onze in-company cursus e-HRM? Vraag ons om een vrijblijvende offerte.