084 87 51 000 info@umanit.nl
UmanIT kijkt verder! Technologie is een 'tool' en geen doel.
Team van zelfstandige professionals

UmanIT werkt met zorgvuldig geselecteerde (zelfstandige) professionals, vaak met hun eigen focus of expertisegebied. Deze freelance vakcollega’s hebben naast UmanIT ook hun eigen zelfstandige adviespraktijk maar voeren opdrachten uit bij opdrachtgevers van UmanIT. We ondersteunen elkaar binnen en buiten opdrachten. Zo kunt u optimaal profiteren van alle aanwezige kennis en ervaring op het gebied van HRM, ICT en verandermanagement.

UmanIT is een onafhankelijk adviesbureau. Van alle teamleden kunt u verwachten dat zij de grootst mogelijke zorg aan opdrachten besteden. We spreken dezelfde taal. Alle professionals waar wij mee werken kennen onze dienstverlening, herkennen zich in onze filosofie en hanteren de kwaliteit en aanpak die u van ons gewend bent. Binnen opdrachten is er altijd een consultant van UmanIT eindverantwoordelijk voor de kwaliteit. Regelmatig evalueren wij met met u als klant de voortgang en kwaliteit van de opdracht.

Oprichter UmanIT

Matthijs van den Bos

Sinds 1999 ben ik all-round HRM-er en tevens specialist in HRM & technologie (e-HRM). Na mijn dienstverband bij Twynstra Gudde Management Consultants ben ik in 2002 UmanIT gestart,  Als parttime docent was ik eerder verbonden aan de Vrije Universiteit en was ik freelance docent voor Nyenrode Business Universiteit.

Regelmatig schrijf, train of doceer ik op het gebied van Human Resource Management en technologie. Ook geef ik lezingen op dit gebied.

Bel me gerust voor een nadere kennismaking! Mijn telefoonnummer is 06 45 64 62 58. E-mailen kan natuurlijk ook: mvdb@umanit.nl. Of vul het contactformulier op deze website in.

Onze benadering

Onafhankelijk

Wij zien het als onze taak om objectief te blijven waarbij iedereen blijvend voordeel kan behalen. Wij zijn op een opbouwende manier kritisch naar alle partijen en zoeken naar gemeenschappelijke belangen en verbinding.

Wij kijken verder

Een e-HRM project is vooral een proces. Het gaat niet alleen om het bereiken van ‘functionele’ resultaten. Om de meerwaarde van technologie te vergroten kijken we ook naar de HR-strategie, cultuur en leiderschap. Soms is het ook nodig om datgene wat ‘gebruikelijk’  is ter discussie te stellen om écht te veranderen.

Denken én doen

Onze kracht is een goede analyse van wat er speelt. Het is de basis voor een concreet ontwerp van e-HRM. We steken de handen uit de mouwen en pakken door, ook als het even tegenzit. Onze plannen zijn geen dikke rapporten maar voor iedereen begrijpelijk en kernachtig (het liefst visueel) samengevat.
R

Hoge standaard

Wij zijn betrokken bij onze opdrachtgevers en steken veel energie in een goede samenwerking. We spreken concrete resultaten af en  we doen wat we beloven. We zijn gedreven om ‘de goede dingen te doen’ en tegelijkertijd ‘de dingen goed te doen’.
Wat onze klanten zeggen
Matthijs is een bevlogen professional met ontzettend veel passie voor zijn vak. Dit is terug te zien in zijn manier van lesgeven hier op Nyenrode. Ik werk graag met Matthijs samen omdat ik zijn ondernemende en enthousiaste houding zeer waardeer.
Natasja Derwort

Programmamanager, Nyenrode Business Universiteit

Matthijs bezit een zeldzame combinatie van helicopterview en een drive om concrete resultaten neer te zetten. Hij heeft het voor elkaar gekregen om in een omgeving “doeners” procesdenken te initieren, als basis voor de selectie en succesvolle vervanging van HR en Payroll systeem.er waardeer.
Michiel Musters

Manager ICT, ROC Albeda College

Matthijs heeft al verschillende keren gastcollege’s gegeven over het adviesvak bij ons op school. Hij verbindt de theorie op een boeiende en insprirerende manier aan de praktijk, waarbij hij veel uit eigen ervaring put! Telkens zijn de gastcolleges van Matthijs een succes.
Anneke van den Noort

Docent, Christelijke Hogeschool Ede

UmanIT heeft Monuta ondersteund in het eHRM traject. Ze deden dat zeer zorgvuldig met oog voor de wens van ons als klant. Hoewel een eHRM traject een langdurig traject is, heeft hij ons uitstekend geadviseerd en ons veel werk uit handen genomen.
Mayke Verweij

Teammanager HR, Monuta

Matthijs is een betrokken adviseur met diepgaande kennis van e-HRM, die in staat is de wensen van de klant te vertalen naar een helder pakket van eisen en in staat bleek in relatief korte tijd het hele proces van selectie en aanschaf van het HR-infosysteem voor Onderwijsgroep Oost op een krachtige, heldere wijze te begeleiden.
Pieter Coree

Interim Manager HR, AOC Oost

084 87 51 000
Algemeen
06 45 64 62 58
Matthijs van den Bos
UmanIT, HRM & Technologie
Nijverheidlaan 23
6717 EV, EDE

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

14 + 4 =